Συχνές Ερώτησεις

Δείτε την απάντηση σε διάφορα ερωτήματα που σας απασχολούν.

Υπάρχουν ομπρέλες σε προσφορά;

Η εταιρεία μας κατά διαστήματα διαθέτει ομπρέλες σε προσφορά οι οποίες προέρχονται είτε από ανταλλαγή, είτε από επιστροφή, είτε από ακυρώσεις παραγγελιών.Καλό είναι, εάν σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν υπάρχει κάτι άμεσα διαθέσιμο και εάν όχι να σας εντάξουμε σε μια λίστα ενημέρωσης.

Τι κατηγορία πανιού να επιλέξω;

Λόγοι για να επιλέξω ακρυλικό:

 • Όταν το χρώμα του πανιού είναι έντονο(π.χ. κοκκινο,πρασινο,μαυρο,μπλε), διότι αλλοιώνεται ελάχιστα με το πέρασμα των χρόνων,
 • Υπάρχει σε πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Λόγοι για να επιλέξω πολυεστερικό:

 • Μεγάλη αντοχή στα σκισίματα
 • Απόλυτη αδιαβροχοποίηση
 • Χαμηλότερο κόστος

Να επισκευάσω το πανί της ομπρέλας μου;

Οικονομικά συμφέρει για τις επαγγελματικές ομπρέλες. Το πανί ενδεικτικά είναι περίπου το μισό κόστος της ομπρέλας. Εφόσον δεν έχει σημαντικές φθορές, και δεν έχει ξεπεράσει τα πέντε χρόνια συμφέρει και η επισκευή του.

Πώς θα επισκευάσω το σκελετό της ομπρέλας μου;

Είναι βασικό να προσδιορίσετε ακριβώς τα εξαρτήματα που θέλετε να επισκευάσετε-αντικαταστήσετε, και αφού επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή για να δείτε κατά πόσο μπορείτε να υλοποιήσετε τις οδηγίες επισκευής που θα σας δώσει.

Στην περίπτωση που ζητήσετε από τον κατασκευαστή τα σχετικά εξαρτήματα να συμβουλευτείτε προτού τα παραγγείλετε τον σχετικό πίνακα εξαρτημάτων που αφορά την ομπρέλα σας(βρίσκεται στην επιλογή τεχνική υποστήριξη) προκειμένου να αποφύγετε λάθος προμήθεια ανταλλακτικών.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει εξολοκλήρου την επισκευή όλων των τύπων ομπρέλας.

Πως πρέπει να συντηρώ σωστά την ομπρέλα μου, και να αποφεύγω βλάβες;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθούμε για να συντηρούμε σωστά την ομπρέλα μας είναι τα εξής:

 1. Τις κλείνω έγκαιρα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
 2. Τις αποθηκεύω για την εποχή που δεν τις χρησιμοποιώ, χωρίς να είναι πάνω τους άλλα βαριά αντικείμενα, και καλό είναι να τις έχω και σε θήκη που συνήθως διαθέτουν οι επαγγελματικές ομπρέλες.
 3. Φροντίζω άμεσα για την επισκευή της παραμικρής βλάβης πριν οδηγήσει σε μεγαλύτερη.
 4. Τις δένω με κάποια ζώνη όταν τις κλείνω προσωρινά, προκειμένου να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο, αποφύγω απρόβλεπτο άνοιγμα.
 5. Σε περίπτωση που προσπαθώ να ανοίξω την ομπρέλα και δυσκολεύομαι ελέγχω μήπως έχει μαγκώσει κάποια πλευρά του πανιού της ομπρέλας με αλουμίνια και τα ξεμπερδεύω.
 6. Η λογική είναι ότι η ομπρέλα συνήθως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δύναμη για να ανοίξει, γιατί σε περίπτωση που ασκήσουμε έντονη δύναμη μπορεί να προκαλέσουμε βλάβες στο πανί ή τον σκελετό.

Πως μπορώ σε όλο τον χώρο που υπάρχουν ομπρέλες μεταξύ των ομπρελών να μην στάζει νερό όταν βρέχει;

Η πιο καλή λύση είναι να τοποθετήσετε υδρορροή από πανί με πλαϊνά αλουμινίου, την οποία και θα κρεμάσετε από την εσωτερική πλευρά της κάθε ομπρέλας και στην συνέχεια δίνεται την κλίση που θέλετε για να οδηγήσετε τα νερά προς την πλευρά που δεν έχετε πρόβλημα.

Τι μέγεθος ομπρέλας να επιλέξω για να καλύψω τον χώρο μου (εστιατόριο,καφετέρια,κλπ);

Η πρώτη μας ενέργεια είναι να αποτυπώσουμε ακριβώς τα τετραγωνικά του χώρου μας, πιθανά εμπόδια. Στην συνέχεια ο κατασκευαστής ομπρελών μας προτείνει το ιδανικό μέγεθος ομπρελών που καλύπτουν απόλυτα το χώρο, και παράλληλα να δημιουργούνται τα ελάχιστα δυνατά εμπόδια από τους ιστούς των ομπρελών.

Λόγοι για να επιλέξω την τηλεοσκοπική ομπρέλα αντί για την συμβατική ομπρέλα.

 1. Όταν θέλω να καλύπτει μεγάλες επιφάνειες η κάθε ομπρέλα(μέχρι 30 τετραγωνικά).
 2. Ευκολία για άμεσο άνοιγμα-κλείσιμο χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν καρέκλες-τραπέζια προκειμένου να ανοίξει-κλείσει.
 3. Όταν υπάρχουν έντονες καιρικές συνθήκες διότι είναι αρκετά βαριά κατασκευή(ο κεντρικός ιστός έχει 9,5 εκατοστά διάμετρο), οι ακτίνες είναι 2 χ4 πόντους και περιλαμβάνονται και σε ενισχυτικό ή αλουμινίου.

Τι βάση να χρησιμοποιήσω για τις ομπρέλες μου;

Η πιο ιδανική λύση είναι να χρησιμοποιήσω βάση φλάντζας ή πάκτωσης σε τσιμέντο, εκτός και εάν συντρέχουν ειδικοί λόγοι όπως δεν μπορώ να τρυπήσω στο σημείο που θα τοποθετήσω την ομπρέλα, ή θέλω να μετακινώ την ομπρέλα οπότε σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιώ βάση τσιμέντου, ή μεταλλική πλάκα.

Θέλω να στερεώσω την ομπρέλα με φλάντζα, αλλά να ελαχιστοποιήσω τις σκουριές στο πέρασμα του χρόνου.

Η βάση που θα επιλέξετε πρέπει να είναι τουλάχιστον γαλβανισμένη εν θερμό.

Θέλω στην ομπρέλα να εμφανίζεται το λογότυπο / σήμα μου.

Είναι πολύ εύκολο και οικονομικό, ακόμη και για μια ομπρέλα. Σε περίπτωση σήματος μας το στέλνετε ηλεκτρονικά. Προσοχή , τα σήματα μπαίνουν στην ομπρέλα όταν ακόμη είναι κομμάτια, και όχι σε έτοιμες ομπρέλες.

Ο σκελετός της ομπρέλας μου μπορεί να έχει χρώμα που να ταιριάζει καλύτερα στο χώρο μου.

Οι συνήθεις σκελετοί είναι σε λευκό χρώμα. Ο σκελετός της ομπρέλας σας μπορεί να έχει το χρώμα της επιλογής σας, μόνο που σε αυτή την περίπτωση υπάρχει οικονομική επιβάρυνση η οποία μικραίνει όσο μεγαλώνει η ποσότητα των ομπρελών που θα βαφούν (ηλεκτροστατικά).

Μπορώ να δω το πανί που θα επιλέξω για την ομπρέλα μου πριν την παραγγείλω.

Μπορούμε να σας αποστείλουμε ένα δειγματολόγιο των πανιών που χρησιμοποιούμε προκειμένου να δείτε το πανί στην φυσική του μορφή.

Η εταιρεία ISKIOS σας εύχεται ολόψυχα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το Νέο Έτος.

Ευχόμαστε Υγεία, Αγάπη και Ευημερία για εσάς και την οικογένειά σας! Χρόνια Πολλά!!!