Αποστολή προϊόντων – τρόποι πληρωμής

Ευελιξία & Αμεσότητα

Παράδοση – Συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα

Γρήγορη παράδοση ακόμα και σε ειδικές κατασκευές.

Άμεση επισκευή ομπρελών.

Κατασκευή ομπρελών προκειμένου να καλύψουμε άμεσα τις δικές σας απαιτήσεις.

Παραδόσεις παραλαβές μέσω Αττικής και με απευθείας δρομολόγια.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες σε πολλές περιοχές.

Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Παράδοση – Συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα

Για περιοχές όπου δεν υπάρχουν άμεσοι συνεργάτες η εταιρία μας επιβαρύνεται τα μεταφορικά έξοδα μέχρι το πρακτορείο Αθηνών ή Θεσσαλονίκης. Από το πρακτορείο μπορεί να γίνει άμεση παραλαβή από τον πελάτη με δικά του μέσα ή να αναλάβουμε την παράδοση μέχρι την έδρα του (ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα της μεταφόρτωσης από το δεύτερο πρακτορείο μέχρι την έδρα του).

Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα

Για αποστολές προϊόντων μας σε διαδρομές που συμπίπτουν με τακτικά δρομολόγια μας , η το μέγεθος της παραγγελίας το αιτιολογεί, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται τα μεταφορικά έξοδα.

Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση σε τράπεζα

Σε συνεννόηση μαζί μας για το ακριβές ποσό της κατάθεσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, και να κάνετε την κατάθεση του συμφωνηθέντος ποσού αναγράφοντας στο καταθετήριο και το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Στην συνέχεια μας ενημερώνετε είτε τηλεφωνικά στο 27210 62320 ή 6932702340-2 ή μέσω email στο info@iskios.gr ή μέσω fax στο 2721062321 προκειμένου να προχωρήσουμε στην έναρξη των απαιτούμενων εργασιών προκειμένου να υλοποιήσουμε την παραγγελία σας.

Άλλοι τρόποι πληρωμής

Με επιταγή κατόπιν σχετικού ελέγχου, και για μέρος του ποσού, με αντικαταβολή κλπ. Πάντα κατόπιν συμφωνίας.