Δημιουργήστε την δική σας ομπρέλα

  1. Μας δίνεται τις διαστάσεις του χώρου που θέλετε να τοποθετήσετε ομπρέλες προκειμένου να σας προτείνουμε τις διαστάσεις ομπρελών που σας ταιριάζουν.
  2. Μας ενημερώνετε για την χρήση-συνθήκες του χώρου (καφέ, ψηλά αντικείμενα απο κάτω κλπ) καθώς και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν συνήθως(πχ έντονοι άνεμοι κλπ) προκειμένου να διαμορφώσουμε υψος , τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν σχέση με την αντοχή της ομπρέλας.
  3. Επιλέγετε μέσα απο το μεγάλο χρωματολόγιο υφασμάτων που διαθέτουμε το χρώμα και τον τύπο του υφάσματος που συνδιάζεται με τον χώρο σας. Παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε και χρώμα ακόμη και στον σκελετό της ομπρέλας.
  4. Ανάλογα με το πως θέλετε να στερεώσετε την ομπρέλα στο έδαφος σας προτείνουμε το καταλληλότερο μέσο στήριξης(βαση τσιμέντου-μεταφερόμενη, φλάτζα, βάση πάκτωσης κλπ).
  5. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε τυπώνουμε πάνω στην ομπρέλα το σήμα σας, διαφημιστικό σας μήνυμα με μεταξοτυπία, στάμπα, ψηφιακή εκτύπωση.
  6. Ολοκληρώνουμε την κατασκευή μας με συμπληρωματικό εξοπλισμό -λεπτομέρειες όπως υδροροές μεταξύ ομπρελών, πλαϊνά σκίασης, λοιπές μικροπροσαρμογές).
HORECA 2023
Σας προσκαλούμε στην έκθεση HO.RE.CA 2023 στην οποία λαμβάνει μέρος και φέτος η εταιρεία μας για να σας παρουσιάσουμε λύσεις με Επαγγελματικές Ομπρέλες και συμπληρωματικά προϊόντα αυτών για κάλυψη των χώρων σας χειμώνα-καλοκαίρι.
Θα μας βρείτε στην αίθουσα 3, διάδρομος Α, περίπτερο 26