Ομπρέλες Παραλίας - Πισίνας

Ομπρέλες Αντοχής για Πισίνες Πλαζ. Κατασκευάζονται από αλουμίνιο 10Χ15 ή 15Χ30, με κεντρικό κορμό αλουμινίου Φ42-Φ50. Τα αλουμίνια του σκελετού της ομπρέλας υπάρχει η δυνατότητα να βαφούν ηλεκτροστατικά στο χρώμα της επιλογής σας. Συνηθισμένη διάσταση είναι η Φ230 στρογγυλή, αλλά και τετράγωνη 2Χ2 2,5Χ2,5 ενώ υπάρχει η δυνατότητα αντί για ύφασμα να μπει διάτρητο αντιανεμικό υλικό.

Επίσης μπορεί να τυπωθεί στα πλαϊνά της ομπρέλας (γλώσσες) ή και πάνω στις πλευρές το σήμα – διαφημιστικό σας μήνυμα. Το ύφασμα της ομπρέλας μπορείτε να το επιλέξετε από το Χρωματολόγιο Υφασμάτων μας προκειμένου να ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του χώρου σας. Η βάση της ομπρέλας μπορεί να είναι και από τσιμέντο, φλάντζα μεταλλική, φλάντζα γαλβανιζε, κλπ σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

HORECA 2023
Σας προσκαλούμε στην έκθεση HO.RE.CA 2023 στην οποία λαμβάνει μέρος και φέτος η εταιρεία μας για να σας παρουσιάσουμε λύσεις με Επαγγελματικές Ομπρέλες και συμπληρωματικά προϊόντα αυτών για κάλυψη των χώρων σας χειμώνα-καλοκαίρι.
Θα μας βρείτε στην αίθουσα 3, διάδρομος Α, περίπτερο 26