Ομπρέλες Παραλίας - Πισίνας

Ελληνικής κατασκευής

Ομπρέλες Αντοχής για Πισίνες Πλαζ. Κατασκευάζονται απο αλουμίνιο 10Χ15 ή 15Χ30, με κεντρικό κορμό αλουμινίου Φ42-Φ50. Τα αλουμίνια υπάρχει η δυνατότητα να βαφούν ηλεκτροσταικά στο χρώμα της επιλογής σας.

Συνηθισμένη διάσταση είναι η Φ230 στρογγυλή ,αλλά και τετράγωνη 2Χ2 2,5Χ2,5 ενώ υπάρχει η δυνατότητα αντί για ύφασμα να μπεί διάτρητο αντιανεμικό υλικό. Επίσης μπορεί να τυπωθεί στα πλαϊνά της ομπρέλας(γλώσσες) ή και πάνω στις πλευρές το σήμα -διαφημιστικό σας μήνυμα.

Το πανί μπορεί να το επιλέξετε απο το χρωματολόγιο πανιών μας προκειμένου να ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του χώρου σας.

Η βάση της ομπρέλας μπορεί να είναι και απο τσιμέντο, φλάνζτα μεταλική, φλαντζα γαλβανιζέ, κλπ σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εισαγωγής Ελαφρύ Τύπου

Ομπρέλες παραλίας – πισίνας.

Διαθέτουμε την σειρά ομπρελών εισαγωγής ελαφρού-τύπου, προκειμένου να καλύπτουμε τις ανάγκες σας για κάλυψη του χώρου σας με σχετικά χαμηλό κόστος.

Διατίθονται σε βασικά χρώματα. Προτείνονται σε περιοχές με ήπιες καιρικές συνθήκες.

Οι διαστάσεις που μπορείτε να επιλέξετε είναι στα Φ200 και Φ250 , και μπορούν να στερεωθούν στην άμμο και με βάση σφήνα. Δυνατότητα και εκτύπωσης για διαφημιστικούς σκοπούς.

Η εταιρεία ISKIOS σας εύχεται ολόψυχα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το Νέο Έτος.

Ευχόμαστε Υγεία, Αγάπη και Ευημερία για εσάς και την οικογένειά σας! Χρόνια Πολλά!!!