Ομπρέλες βάσει Διάστασης

Η σωστή διάσταση και τύπος κατασκευής  της ομπρέλας σας ολοκληρώνει την αξιοποίηση του εξωτερικού σας χώρου από πλευράς λειτουργικότητας, ασφάλειας και αισθητικής. Ανάλογα λοιπόν με τον χώρο σας θα επιλέξετε το μέγεθος της ομπρέλας προκειμένου να τον αξιοποιήσετε πιο αποτελεσματικά(π.χ. μεγαλύτερη ομπρέλα σημαίνει λιγότεροι ιστοί στήριξης  οπότε διαχειριζόμαστε πιο σωστά τατραπεζοκαθίσματά μας). Επίσης όταν ο χώρος σας δεν συμβαδίζει με τις standard διαστάσεις των ομπρελών θα κατασκευάσουμε την ομπρέλα με τις δικές σας διαστάσεις.

Ομπρέλα Υπερβαρέως Τηλεσκοπική ή ομπρέλα μεγάλου μεγέθους  ATLAS θα την επιλέξετε και για την επιπλέον ασφάλεια σε σχέση με τις καιρικές συνθήκες, αλλά και για την αντοχή σε λειτουργία την χειμερινή περίοδο ακόμα και με επεκτάσεις ( πλαϊνά προστατευτικά για βροχή και αέρα τα οποία στερεώνονται και στην ομπρέλα).

Ομπρέλα με τηλεσκοπική λειτουργία θα επιλέξετε για τον επιπλέον λόγο εάν τις ανοιγοκλείνετε καθημερινά δεν θα σας δυσκολεύει διότι κλείνει πάνω από το ύψος των τραπεζοκαθισμάτων και δεν απαιτείται να τα μετακινήσετε.

Υπάρχουν  πολλές λεπτομέρειες επίσης που πρέπει να εξετάσετε προκειμένου να κάνετε την σωστή επιλογή διάστασης και τύπου ομπρέλας για τον χώρο σας . Η έμπειρη ομάδα ISKIOS είναι στην διάθεση σας να σας συμβουλέψει να κάνετε την σωστή επιλογή !

Εκδήλωση ενδιαφέροντος