Ακρυλικά υφάσματα dickson

Τα νήματα που είναι βαμμένα στην μάζα, και επίσης η επεξεργασία για τεντόπανα εξωτερικού χώρου Cleangard, δίνουν στα τεντόπανα την εξαιρετκή μακροπρόθεσμη σταθερότητα χρώματος και ανώτερη αντίσταση στο σκίσιμο την ρύπανση και την ζημία από το νερό.
Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα του Χρωματολογίου – Ακρυλικά Dckson που να ταιριάζει στο χώρο και στο γούστο σας.
Τo τεντόπανo DICKSON σειρά Orchestra είναι το ιδανικό τεντόπανο επιλογής για την ηλιακή προστασία, που εγγυάται την αρίστη, μακροπρόθεσμη προστασία ενάντια στις UV ακτίνες, την Ζέστη γιατί αναπνέουν συνέχεια, το εντόνο φώς και τις ασχημες καιρικές συνθήκες.

 

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά των Μονόχρωμων ακρυλικών πανιών

Τo τεντόπανo Orchestra είναι το ιδανικό τεντόπανο επιλογής για την ηλιακή προστασία, που εγγυάται την αρίστη, μακροπρόθεσμη προστασία ενάντια στις UV ακτίνες, την Ζέστη γιατί αναπνέουν συνέχεια, το εντόνο φώς και τις ασχημες καιρικές συνθήκες.
Τα νήματα αποκλειστικής της Dickson, ” sunacry l” που είναι βαμμένα στην μάζα, και επίσης η επεξεργασία για τεντόπανα εξωτερικού χώρου Cleangard, δίνουν στα τεντόπανα την εξαιρετκή μακροπρόθεσμη σταθερότητα χρώματος και ανώτερη αντίσταση στο σκίσιμο την ρύπανση και την ζημία από το νερό.