Επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου

Οι επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου είναι μεγάλες και ανθεκτικές ομπρέλες που σχεδιάστηκαν για επαγγελματική χρήση και αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Συνήθως, αυτού του τύπου ομπρέλες χρησιμοποιούνται σε εξωτερικά επαγγελματικά περιβάλλοντα, όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία,εμπορικά κέντρα κλπ.

Επίσης διακρίνονται για την ανθεκτική τους κατασκευή και υλικά, που τις καθιστούν πιο ανθεκτικές σε ισχυρούς ανέμους, βροχή και άλλες καιρικές συνθήκες. Εχουν σκελετό από αλουμίνιο με ενισχυμένες αρθρώσεις και στηρίγματα, διαθέτουν αδιάβροχο ύφασμα που μπορεί να αντέξει την έκθεση στο νερό και τον ήλιο χωρίς να φθαρεί.

Επιπλέον, με την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση, αυτές οι ομπρέλες μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια, καθιστώντας τις μια καλή επένδυση. Η επένδυση σε μια επαγγελματική ομπρέλα βαρέως τύπου μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι οι υπαίθριες δραστηριότητες είναι ασφαλείς και ευχάριστες για τα επόμενα χρόνια.

Τύποι επαγγελματικών ομπρελών βαρέως τύπου

Οι επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου επίσης σχεδιάζονται για να προστατεύουν τους ανθρώπους και τον εξοπλισμό τους από τις καιρικές συνθήκες και να δημιουργήσουν ένα άνετο περιβάλλον σε εξωτερικούς επαγγελματικούς χώρους για μικρά χρονικά διαστήματα (υπαίθριες εκδηλώσεις, λαϊκές αγορές, αθλητικές εκδηλώσεις, κλπ, διότι στερεώνονται εύκολα και με ασφάλεια σε μεταφερόμενες βάσεις τσιμέντου ή μεταλλικές πλάκες. Οι επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου με άνεση και ευκολία μπορούν εύκολα να διπλωθούν ,αποθηκευτούν,μεταφερθούν.

Οι ομπρέλες διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων και οι πιο συνηθισμένοι τύποι ομπρελών βαρέως τύπου είναι αυτές που κατασκευάζονται είτε από ακρυλικό ύφασμα(τεράστια ποικιλία χρωμάτων), είτε από καραβόπανο-πολυεστερικό ύφασμα με αντοχή στο χρόνο και τις χειμερινές καιρικές συνθήκες, είτε από διάτρητη σήτα για πιο αντιανεμική χρήση σε συνθήκες με ισχυρό άνεμο κυρίως για την καλοκαιρινή περίοδο, είτε από ύφασμα blαck out για μέγιστη σκίαση και αντοχή.

Τα συνήθη μεγέθη ομπρελών σε αυτή την κατηγορία είναι από 2χ2, 2χ3,3χ4,3χ3, 4χ4. Όλα τα  υλικά των επαγγελματικών ομπρελών βαρέως τύπου είναι, αδιάβροχα και ανθεκτικά, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους. Παράλληλα  είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής διότι είναι κατασκευασμένες από ισχυρά, ανθεκτικά υλικά που αντέχουν στην τακτική χρήση ,και σας προσφέρουν την απαραίτητη προστασία και ηρεμία σε κάθε καιρό.

Οφέλη από τη χρήση επαγγελματικής ομπρέλας βαρέως τύπου

Σε αντίθεση με τις απλές ομπρέλες ιδίου μεγέθους και χαμηλότερου κόστους-οικιακές ομπρέλες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για περιστασιακή χρήση,μικρή διάρκεια ζωής, οι επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υφάσματα και έχουν ενισχυμένες νευρώσεις και πλαίσια για επιπλέον αντοχή και διάρκεια στο χρόνο. Ο σκελετός της επαγγελματικής ομπρέλας βαρέως τύπου αντέχει σε ισχυρές ριπές ανέμου και έντονες βροχοπτώσεις.

Αυτό επιτυγχάνεται συχνά με τη χρήση ισχυρών  ακτινών αλουμινίου, αλλά και επιπλέον ενισχύσεων μορφής ήτα κατά μήκος της ακτίνας ,καθώς και με μεγάλο πάχος κεντρικού ιστού.Οι επαγγελματικές ομπρέλες είναι συνήθως πιο βαριές από αυτές που έχουν σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση, αλλά αυτό το πρόσθετο βάρος παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και προστασία.  Αυτό τις καθιστά ιδανική επιλογή για όσους πρέπει να βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια ομπρέλα βαρέως τύπου

Εκτός από την αντοχή τους, οι επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου προσφέρουν μια σειρά από άλλα  πλεονεκτήματα. Αυτά περιλαμβάνουν προστασία από τον άνεμο, τη βροχή και το χιόνι, καθώς και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία από τις ακτίνες του ήλιου. Επιπλέον, το μεγάλο μέγεθος της επαγγελματικής ομπρέλας μπορεί να προσφέρει καταφύγιο για πολλά άτομα, καθιστώντας την ιδανική για υπαίθριες εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις.

Η χρήση επαγγελματικής ομπρέλας βαρέως τύπου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με τις υπαίθριες δραστηριότητες. Παρέχοντας προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και άλλους κινδύνους, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την ύπαιθρο με ηρεμία. Επιπλέον, επειδή είναι εύκολη  η μεταφορά και αποθήκευση τους, τις καθιστούν ιδανική επιλογή για μετακινούμενους επαγγελματίες, υπαίθριες εκδηλώσεις, περιοδική χρήση.

Ανθεκτικότητα

Τέλος, με την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση, αυτές οι ομπρέλες μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια, καθιστώντας τις μια καλή επένδυση. Η επένδυση σε μια επαγγελματική ομπρέλα βαρέως τύπου μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι οι υπαίθριες δραστηριότητες είναι ασφαλείς και ευχάριστες για τα επόμενα χρόνια.

Ομπρέλες Βαρέως τύπου

Πίνακας Περιεχομένων

Standard Διαστάσεις Ομπρελών

Τετράγωνες

Στρογγυλές

Παραλληλόγραμμες

Τα έργα μας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος