Τεχνική υποστήριξη

Προκειμένου να μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά με το  προσωπικό της εταιρείας μας σχετικά με τεχνικά θέματα που σας απασχολούν για προϊόντα μας που ενδιαφέρεστε, η για επισκευή  ομπρελών που ήδη έχετε σε αυτή την ενότητα σας δίνουμε χρήσιμη πληροφόρηση για τεχνικά θέματα για εξαρτήματα που έχουν σχέση με την κατασκευή-επισκευή της ομπρέλας.

Ομπρέλα Βαρέως τύπου

Προκειμένου να υπάρξει σωστή συνεννόηση μας σε περίπτωση προβλήματος των ομπρελών σας, σας παραθέτουμε έναν Βασικό πίνακα Εξαρτημάτων της “Ομπρέλας Βαρέως Τύπου” για διευκόλυνση της επικοινωνίας μας.

 Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφία της βλάβης είτε μέσω του email info@iskios.gr,είτε μεσω viber στα τηλ 6932702340-2

Τηλεσκοπική Ομπρέλα

Προκειμένου να υπάρξει σωστή συνεννόηση μας σε περίπτωση προβλήματος των ομπρελών σας, σας παραθέτουμε έναν Βασικό πίνακα Εξαρτημάτων της “Τηλεοσκοπικής Ομπρέλας” για διευκόλυνση της επικοινωνίας μας .

Πίνακας βασικών Εξαρτημάτων ομπρέλας
HORECA 2023
Σας προσκαλούμε στην έκθεση HO.RE.CA 2023 στην οποία λαμβάνει μέρος και φέτος η εταιρεία μας για να σας παρουσιάσουμε λύσεις με Επαγγελματικές Ομπρέλες και συμπληρωματικά προϊόντα αυτών για κάλυψη των χώρων σας χειμώνα-καλοκαίρι.
Θα μας βρείτε στην αίθουσα 3, διάδρομος Α, περίπτερο 26