Εταιρική ταυτότητα

Ποιοι Είμαστε

H εταιρεία ISKIOS – ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΠΡΕΛΩΝ κατασκευάζει ομπρέλες υψηλής αντοχής και ποιότητας  για χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια, παραλίες , πισίνες, ξενοδοχεία, οικίες, καθώς και διαφημιστικές ομπρέλες. Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής ομπρέλας ώς εξής:

H εταιρεία ISKIOS – ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΠΡΕΛΩΝ κατασκευάζει ομπρέλες υψηλής αντοχής και ποιότητας  για χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια, παραλίες , πισίνες, ξενοδοχεία, οικίες, καθώς και διαφημιστικές ομπρέλες. Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής ομπρέλας ώς εξής:

  • Κατασκευή ομπρελών παντός τύπου
  • Επισκευή σκελετών ομπρελών και πανιών
  • Εμπορία ομπρελών & λοιπού εξοπλισμού σκίασης
  • Διαφημιστική εκτύπωση σε ομπρέλα.
  • Ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης-προστασίας από βροχή με ομπρέλες

Η οικογενειακή μας επιχείρηση κατασκευής επαγγελματικών ομπρελών λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια με κατευθυντήρια αρχή την εκπλήρωση των επιθυμιών του πελάτη. Η συνεχής προσπάθεια για δημιουργικές λύσεις και καινοτομία μας έχει καθιερώσει στην αγορά Επαγγελματικών ομπρελών υψηλής ποιότητας και ειδικών απαιτήσεων

Έχουμε εξειδίκευση αποκλειστικά στις ομπρέλες, των οποίων την κατασκευή έχουμε τελειοποιήσει με τα χρόνια, ακολουθώντας την εφαρμογή δημιουργικών ιδεών στην καθημερινότητα. Το αποτέλεσμα είναι να κατασκευάζουμε ομπρέλες παντός καιρού και χρήσης, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για χώρες του εξωτερικού. Από την παραγωγή μέχρι το service η συσσωρευμένη τεχνογνωσία μας εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών μας. Κατασκευάζουμε ομπρέλες οι οποίες λόγω της ποιοτικής κατασκευής τους έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά και απλή, εύκολη συντήρηση από τον χρήστη. Επίσης, υπάρχει διαχρονική υποστήριξη σε ανταλλακτικά, υφάσματα και τεχνική ενημέρωση, προκειμένου οι ομπρέλες ISKIOS να σας χαρίζουν σκιά και προστασία από τη βροχή για πολλά χρόνια.

Παράγουμε ομπρέλες για κάθε χρήση από το μπαλκόνι σας μέχρι το εστιατόριο, την καφετέρια, το ξενοδοχείο την πισίνα, τον κήπο, την παραλία, χώρους εκπαίδευσης, αίθρια εταιρειών κλπ. Οι ομπρέλες μας πέρα από τη βασική χρήση τους που είναι η σκίαση και ηπροστασία από τη βροχή, δημιουργούν ατμόσφαιρα αναβαθμίζοντας τον χώρο σας. Είναι, επίσης ιδανικές για τη δημιουργία ποιοτικών εξωτερικών χώρων για καπνιστές μεπροστασία από τις καιρικές συνθήκες. Εξοπλίζουμε πολυτελή ξενοδοχεία, μπαρ, δημοφιλή εστιατόρια με ομπρέλες προσαρμοσμένες στα σχέδια των αρχιτεκτόνων, διακοσμητών τους. 

Προαιρετικά, όλες οι ομπρέλες μπορούν να εξοπλιστούν με αξεσουάρ τα οποία αυξάνουν περαιτέρω τη λειτουργικότητα και χρησιμότητα τους. Μερικά από αυτά είναι οι υδρορροές που ενώνουν τις ομπρέλες μεταξύ τους και ενοποιούν το χώρο σας, τα πλαϊνά ναύλα τα οποία αποκόπτουν άνεμο και το κρύοδίνοντας έτσι τη δυνατότητα αύξησης του χρόνου χρήσης των ομπρελών και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχή, άνεμος).

Οι ομπρέλες ISKIOS είναι στιβαρές και ανθεκτικές κατασκευές με απλό τρόπο λειτουργίας, καθώς και εύκολη έως σχεδόν καθόλου συντήρηση. Όλοι οι τύποι ομπρελών μας έχουν ένα εύκολο σύστημα στερέωσης του υφάσματος με βίδες το οποίο επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση του υφάσματος της ομπρέλας σε λίγα λεπτά με απλές κινήσεις. Μπορείτε να έχετε ένα δεύτερο ύφασμα για την ομπρέλα σας, προκειμένου να αντικαταστήσετε άμεσα και εύκολα το ήδη υπάρχον.Εναλλακτικά τη χειμερινή περίοδο μπορούμε να επισκευάσουμε το ύφασμα της ομπρέλας σας στο ραφείο μας.

Η στερέωση των ομπρελών μας ποικίλει ανάλογα με το έδαφος στον χώρο χρήσης και το μέγεθος της ομπρέλας, ενώ η βάση της μπορεί να είναι κινητή, με σταθερή φλάντζα, με πλάκες τσιμέντου ή βάση πάκτωσης.

Εκτυπώνουμε πάνω στην ομπρέλα το σήμα σας με μεταξοτυπία ή ψηφιακή εκτύπωση (από απλή εκτύπωση στο πλάι, μέχρι εκτύπωση σε μεγάλη επιφάνεια του υφάσματος είτε από πάνω είτε από κάτω) κάνοντας την ομπρέλα σας ένα ελκυστικό διαφημιστικό μέσο. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα, όταν επιλέγετε μια ομπρέλα για αξεσουάρ, να εκτυπωθεί η διαφήμισή σας και στο κάλυμμά της, ώστε να εξακολουθεί να είναι ορατή ακόμα κι όταν η ομπρέλα είναι κλειστή.

Αξιοποιούμε τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία και τις παραγωγικές μας δυνατότητες προτείνοντάς σας τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας. Μπορείτε, επίσης, να βρείτε πολλές ιδέες στην ιστοσελίδα μας από τους χώρους που έχουμε εξοπλίσει.

Θα είναι ευχαρίστησή μας να επικοινωνήσετε μαζί μαςτηλεφωνικά στο 2721062320 ή με email στο info@iskios.gr για να συζητήσουμε την δική σας περίπτωση.

Γιατί να μας επιλέξετε

Τεχνογνωσία και σύγχρονος εξοπλισμός

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό για την κατασκευή ομπρελών υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Εκτύπωση λογοτύπου ή στάμπας

Εκτύπωση του λογοτύπου, ή οποιουδήποτε διαφημιστικού μηνύματος σας με μεταξοτυπία, ψηφιακή εκτύπωση ή στάμπα πάνω στην ομπρέλα.

Υφάσματα υψηλών αντοχών

Υφάσματα σε κάθε χρώμα εισαγωγής & Ελληνικά ακρυλικά και πολυεστερικά Protection, Dickson κλπ) με εγγυήσεις πολλών ετών για την αντοχή τους.

Υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές

Στόχος μας η παραγωγή προϊόντων με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές.

Eξειδικευμένες απαιτήσεις

Κατασκευάζουμε προϊόντα σύμφωνα με τις εξειδικευμένες απαιτήσεις του κάθε πελάτη-συνεργάτη μας ακόμη και για μικρές ποσότητες.

Πανελλαδική κάλυψη

Σας καλύπτουμε σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, είτε απευθείας είτε μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας.

Ελληνικά & Ποιοτικά προϊόντα

Τα προϊόντα μας παράγονται στην Ελλάδα.

Οι πρώτες μας ύλες είναι από ελληνικά εργοστάσια αλουμινίου.

Συνεργαζόμαστε για τις ενδιάμεσες φάσεις της παραγωγής μας με πολλές άλλες ελληνικές εταιρείες.

Πιστεύουμε στην Ποιότητα, Πρωτοπορία, Ευελιξία που μέσα από την συνεχή και σοβαρή προσπάθεια μπορούν να πετύχουν τα ελληνικά προϊόντα.